Bilder från prisutdelningen 2013 Prisutdelning - årets svenska måltidslitteratur 2013 Bäst alla kategorier À la carte - "Best Chef Books" Barn och mat Ceremoniella måltider Choklad Desserter Doktorsavhandlingar Dryckeslitteratur - vin Dryckeslitteratur - öl Essäer kring måltiden Etniska kokböcker Hälsa Kantinmåltider Kokböcker med restauranganknytning Köksträdgårdslitteratur Livsstilslitteratur Mat och dryck i kombination Regional måltidslitteratur Restaurang-, hotell-, musei- och turistguider/-kataloger Social kompetens Speciallitteratur - råvara Söta bakverk Undervisningslitteratur Vardagsmåltider Vegetarisk måltidslitteratur Årsböcker och kalendrar Översatt - grundkokböcker Bästa form Bästa foto Juryns hjärtepris Årets kulturgärning Årets överdådare Folkets röst Prisutdelningen i samlingssalen på Nordiska museet Gösta Nordén, författare och f.d. restaurangman berättar om sin menysamling