Bilder från prisutdelningen 2013

Prisutdelning - årets svenska måltidslitteratur 2013

Bäst alla kategorier
Bäst alla kategorier

 

À la carte -
À la carte - "Best Chef Books"

 

Barn och mat
Barn och mat

 

Ceremoniella måltider
Ceremoniella måltider

 

Choklad
Choklad

 

Desserter
Desserter

 

Doktorsavhandlingar
Doktorsavhandlingar

 

Dryckeslitteratur - vin
Dryckeslitteratur - vin

 

Dryckeslitteratur - öl
Dryckeslitteratur - öl

 

Essäer kring måltiden
Essäer kring måltiden

 

Etniska kokböcker
Etniska kokböcker

 

Hälsa
Hälsa

 

Kantinmåltider
Kantinmåltider

 

 

Kokböcker med restauranganknytning
Kokböcker med restauranganknytning

 

Köksträdgårdslitteratur
Köksträdgårdslitteratur

 

Livsstilslitteratur
Livsstilslitteratur

 

Mat och dryck i kombination
Mat och dryck i kombination

 

Regional måltidslitteratur
Regional måltidslitteratur

 

Restaurang-, hotell-, musei- och turistguider/-kataloger
Restaurang-, hotell-, musei- och turistguider/-kataloger

 

Social kompetens
Social kompetens

 

Speciallitteratur - råvara
Speciallitteratur - råvara

 

Söta bakverk
Söta bakverk

 

Undervisningslitteratur
Undervisningslitteratur

 

Vardagsmåltider
Vardagsmåltider

 

Vegetarisk måltidslitteratur
Vegetarisk måltidslitteratur

 

Årsböcker och kalendrar
Årsböcker och kalendrar

 

Översatt - grundkokböcker
Översatt - grundkokböcker

 

Bästa form
Bästa form

 

Bästa foto
Bästa foto

 

Juryns hjärtepris
Juryns hjärtepris

 

Årets kulturgärning
Årets kulturgärning

 

Årets överdådare
Årets överdådare

 

Folkets röst
Folkets röst

 

Prisutdelningen i samlingssalen på Nordiska museet
Prisutdelningen i samlingssalen på Nordiska museet

 

Gösta Nordén, författare och f.d. restaurangman berättar om sin menysamling
Gösta Nordén, författare och f.d. restaurangman berättar om sin menysamling