Bilder från prisutdelningen 2013


Bäst alla kategorier


À la carte - "Best Chef Books"


Barn och mat


Ceremoniella måltider


Choklad


Desserter


Doktorsavhandlingar


Dryckeslitteratur - vin


Dryckeslitteratur - öl


Essäer kring måltiden


Etniska kokböcker


Hälsa


Kantinmåltider


Kokböcker med restauranganknytning


Köksträdgårdslitteratur


Livsstilslitteratur


Mat och dryck i kombination


Regional måltidslitteratur


Restaurang-, hotell-, musei- och turistguider/-kataloger


Social kompetens


Speciallitteratur - råvara


Söta bakverk


Undervisningslitteratur


Vardagsmåltider


Vegetarisk måltidslitteratur


Årsböcker och kalendrar


Översatt - grundkokböcker


Bästa form


Bästa foto


Juryns hjärtepris


Årets kulturgärning


Årets överdådare


Folkets röst


Prisutdelningen i samlingssalen på Nordiska museet

Gösta Nordén, författare och f.d. restaurangman berättar om sin menysamling